Veršiena su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su obuoliais


INGREDIENTAI:

Didelis gabalas veršienos,
125 ml kriaušių arba obuolių sidro,
5 didelės slyvos,
saujelė besėklių vynuogių,
2 obuoliai,
60 g cukraus,
2 šaukšteliai cinamono.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir, išpjovus sėklytes, susmulkinkite pasirinkto dydžio gabalėliais. Slyvas nuplaukite ir, pašalinus kauliukus, supjaustykite ketvirčiais.

Du didelius šaukštus cukraus nedideliame indelyje sumaišykite su šaukšteliu cinamono ir gerai įtrinkite mėsą. Ją dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite maždaug 2.10-2.20 val., atsižvelgiant į gabalo dydį.

Per tą laiką pagaminkite garnyrą: į kepimo indą suberkite obuolius, slyvas ir vynuoges, apibarstykite likusiu cinamonu su cukrumi. Užpilkite vaisius sidru ir kepkite orkaitėje maždaug 15-20 minučių, kol obuoliai suminkštės.

Veršieną tiekite su vaisiais, apšlakščius padažu, susidariusiu kepant vaisius ir mėsą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668