Vištienos ir moliūgų daugiaryžis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos ir moliūgų daugiaryžis


INGREDIENTAI:

Litras daržovių sultinio,
400 g rizoto ryžių,
650 g moliūgo,
2 viščiukų krūtinėlės,
100 g tarkuoto parmezano,
svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
2 skiltelės česnako,
kelios šakelės šviežių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių. Moliūgą supjaustykite, sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite šaukštu aliejaus ir kepkite orkaitėje maždaug 20-30 minučių. Palikite šiek tiek atvėsti.

Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Svogūną nuplaukite, nulupkite ir susmulkinkite. Česnakus sukapokite. Čiobrelių lapelius nuskabykite. Didelėje keptuvėje užkaitinkite sultinį ir sumažinus kaitrą palikite ant viryklės, kad būtų karštas.

Atskiroje keptuvėje užkaitinkite šaukštą aliejaus, aptepkite vištienos gabalėlius. Išgriebkite. Likusiame aliejuje pakepkite svogūnus ir česnakus. Kai šie pagels, suberkite ryžius ir maišant kepkite minutę.

Į juos supilkite 250 ml šilto sultinio ir vis maišant kaitinkite, kol ryžiai sugers visą skystį. Taip supilkite visą sultinį. Subėrus apkeptą vištieną, dar pakaitinkite, galiausiai atsargiai, kad nesutrintumėte, įmaišykite moliūgus. Tiekite apibarščius tarkuotu parmezanu ir kapotais čiobreliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668