20 g mielių,
100 ml vandens,
stiklinė miltų,
20 g sviesto,
5 obuoliai (įdarui),
šaukštas cinamono,
2 šaukštai šaltalankių džemo,
šaukštas kakavos,
100 g cukraus,
50 g aguonų (apibarstyti).
GAMINIMAS:
Sutrupinkite ir ištirpinkite vandenyje mieles, suberkite miltus ir išmaišykite. Įberkite cukraus, išminkykite tešlą ir ją palikite pusvalandžiui. Pasigaminkite įdarą: sutarkuokite obuolius, įdėkite šaltalankių džemo, cukraus, kakavos, cinamono.
Pakilusią tešlą iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais, krėskite ant jų įdarą ir užlankstykite kraštelius. Paruoštas bandeles aptepkite ištirpintu sviestu ir pabarstykite aguonomis. Leiskite bandelėms pakilti dar apie 20 minučių. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.