Bandelės su obuolių ir šaltalankių džemo įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bandelės su obuolių ir šaltalankių džemo įdaru


INGREDIENTAI:

20 g mielių,
100 ml vandens,
stiklinė miltų,
20 g sviesto,
5 obuoliai (įdarui),
šaukštas cinamono,
2 šaukštai šaltalankių džemo,
šaukštas kakavos,
100 g cukraus,
50 g aguonų (apibarstyti).


GAMINIMAS:

Sutrupinkite ir ištirpinkite vandenyje mieles, suberkite miltus ir išmaišykite. Įberkite cukraus, išminkykite tešlą ir ją palikite pusvalandžiui. Pasigaminkite įdarą: sutarkuokite obuolius, įdėkite šaltalankių džemo, cukraus, kakavos, cinamono.

Pakilusią tešlą iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais, krėskite ant jų įdarą ir užlankstykite kraštelius. Paruoštas bandeles aptepkite ištirpintu sviestu ir pabarstykite aguonomis. Leiskite bandelėms pakilti dar apie 20 minučių. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668