2 lavašai,
300 g avienos,
šaukštelis raudonų aitriųjų paprikų dribsnių,
50 g aliejaus,
skiltelė česnako,
svogūnas,
2 šaukštai pomidorų pastos,
druskos ir
pipirų pagal skonį,
saujelė kapotų petražolių,
4 šaukštai jogurto arba grietinės.
GAMINIMAS:
Mėsą sukapokite peiliu. Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite su mėsa. Suberkite petražoles, paprikų dribsnius, traiškytą česnaką, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Drėgnomis rankomis formuokite kepsniukus, verkite ant iešmo ir kepkite kepsninėje 20-25 minutes.
Keptuvėje ištirpdykite sviestą, sudėkite pomidorų pastą, įberkite druskos, pipirų. Įpilkite stiklinę vandens ir kaitinkite maždaug 5 minutes.
Išskleiskite lavašą, sudėkite kepsniukus eilute ir susukite vyniotinį. Supjaustykite maždaug 3 cm gabaliukais. Sudėkite ratu į lėkštes, pašlakstykite jogurtu. Užpilkite pomidorų padažo. Tiekite su ryžiais.