300 g avienos,
2 šaukštai tiršto pomidorų padažo,
120 ml tiršto jogurto,
po 0.5 šaukštelio druskos ir
pipirų,
šaukštas sviesto,
aliejaus kepti,
virtų ryžių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje arba aptepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių kepsninėje.
Iškepusią mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Uždenkite. Kitoje keptuvėje įkaitinkite sviestą, pomidorų padažą ir šaukštą vandens. Jei padažas labai tirštas, įpilkite dar šaukštą vandens. Pagardinkite druska ir pipirais.
Į lėkštę dėkite mėsos, užpilkite pomidorų padažu. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir užpilkite ant pomidorų padažo. Šalia dėkite virtų ryžių, kitoje pusėje - jogurto.