Iskandero kebabas (Turkija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Iskandero kebabas (Turkija)


INGREDIENTAI:

300 g avienos,
2 šaukštai tiršto pomidorų padažo,
120 ml tiršto jogurto,
po 0.5 šaukštelio druskos ir
pipirų,
šaukštas sviesto,
aliejaus kepti,
virtų ryžių.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje arba aptepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių kepsninėje.

Iškepusią mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Uždenkite. Kitoje keptuvėje įkaitinkite sviestą, pomidorų padažą ir šaukštą vandens. Jei padažas labai tirštas, įpilkite dar šaukštą vandens. Pagardinkite druska ir pipirais.

Į lėkštę dėkite mėsos, užpilkite pomidorų padažu. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir užpilkite ant pomidorų padažo. Šalia dėkite virtų ryžių, kitoje pusėje - jogurto.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668