Baklažanas,
vyšninių pomidorų,
kiaušinis,
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
šaukštelis džiovintų mairūnų,
šaukštelis džiovintų bazilikų,
1.5 šaukštelio sezamų sėklų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
šviežių žalumynų.
GAMINIMAS:
Baklažaną nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius pasūdykite ir palaikykite pusvalandį, po to nuplaukite ir nusausinkite. Maltus džiūvėsėlius sumaišykite su prieskoniais. Atskirai išplakite kiaušinį.
Kiekvieną baklažano griežinėlį pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje su aliejumi. Iškeptus baklažanus papuoškite vyšninių pomidorų puselėmis ir žalumynais.