Nedidelis žiedinis kopūstas,
2 kiaušiniai,
5 šaukštai miltų,
šaukštelis cukraus,
100 ml pieno,
100 ml vandens,
2 šaukštai saulėgrąžų,
stiklinė aliejaus,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai majonezo,
4 česnakų skiltelės,
daržovių prieskonių,
druskos.
GAMINIMAS:
Iš kiaušinių, miltų, vandens ir pieno paruoškite tešlą, ją paskaninkite cukrumi ir druska. Žiedinį kopūstą susmulkinkite 2 cm gabalėliais, pabarstykite druska ir prieskoniais. Į įkaitintą aliejų dėkite tešloje pamirkytus žiedinių kopūstų gabalėlius ir kepkite apie 5 min.
Česnakus susmulkinkite ir sumaišykite su pomidorų padažu ir majonezu. Kopūstus apšlakstykite padažu ir užberkite trumpai aliejuje kepintas saulėgrąžas.