Tešlai:
5 kiaušiniai,
po 5 šaukštus grietinės,
majonezo ir
aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
po šaukštelį krakmolo ir
kepimo miltelių.
Įdarui:
nedidelė šviežio kopūsto gūžė,
žiupsnis druskos,
truputis maltų džiūvėsių,
sviesto.
GAMINIMAS:
Kepimo formą gausiai patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus. Kopūstą plonai supjaustykite, įberkite druskos ir atsargiai pamaigykite, kad suminkštėtų.
Beje, galite į kopūstus įdėti dar kokį nors ingredientą. Tai gali būti bet kokie žalumynai, prieskoniai, taip pat apkepti svogūnai ir grybai, morkos ar saldžiosios paprikos. Sudėkite kopūstus į formą ir tolygiai apliekite tešla. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.