Kopūstų apkepas su malta vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų apkepas su malta vištiena


INGREDIENTAI:

Pusė šviežio kopūsto gūžės,
500 g maltos vištienos,
svogūnas,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai pomidorų pastos,
100 ml jogurto be priedų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Kopūstą plonai supjaustykite ir panardinkite į verdantį vandenį 10 minučių. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir troškinkite keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Sudėkite vištieną ir kepkite, kol mėsa pabals.

Jogurtą sumaišykite su pomidorų pasta, įberkite druskos ir pipirų. Aliejumi patepkite kepimo indą, sudėkite į jį pusę kopūstų, vištieną ir tolygiai paskirstykite pusę jogurto padažo.

Tada sudėkite likusius kopūstus, apliekite padažu ir plaktais kiaušiniais. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668