Pusė šviežio kopūsto gūžės,
500 g maltos vištienos,
svogūnas,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai pomidorų pastos,
100 ml jogurto be priedų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Kopūstą plonai supjaustykite ir panardinkite į verdantį vandenį 10 minučių. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir troškinkite keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Sudėkite vištieną ir kepkite, kol mėsa pabals.
Jogurtą sumaišykite su pomidorų pasta, įberkite druskos ir pipirų. Aliejumi patepkite kepimo indą, sudėkite į jį pusę kopūstų, vištieną ir tolygiai paskirstykite pusę jogurto padažo.
Tada sudėkite likusius kopūstus, apliekite padažu ir plaktais kiaušiniais. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.