Avokadas,
100 g virtų šaldytų krevečių,
300 g riebios varškės,
300 g kumpio,
ryšelis svogūnų laiškų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
šaukštas citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą, minkštimą sutrinkite šakute, sumaišykite su citrinų sultimis. Krevetes nuvalykite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tada susmulkinkite krevetes ir varškę sudėkite į indą su avokado minkštimu, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Kumpį supjaustykite plonais griežinėliais ir ant kiekvieno dėkite paruoštos masės. Susukite į vamzdelius ir palaikykite šaldytuve 10 minučių. Prieš patiekdami papuoškite svogūnų laiškais.