Iškylos šašlykas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Iškylos šašlykas


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

0.5 kg pievagrybių,
100 g vištienos (virtos arba rūkytos),
50 g kietojo sūrio,
50 g lašinių (sūdytų, rūkytų),
30 ml sojų padažo,
šaukštas garstyčių,
šaukštelis citrinų sulčių,
0.5 šaukštelio maltų ožragių.

GAMINIMAS:

Pievagrybius nuplaukite, nupjaukite kotelius. Sumaišykite garstyčias, ožrages, citrinų sultis ir sojų padažą. Sudėkite į dubenį kepurėles ir kotelius, uždenkite dangčiu ir kelis kartus nesmarkiai krėstelėkite, kad grybai pasidengtų marinatu.

Palikite 20 minučių. Per tą laiką dar porą kartų krestelėkite grybus. Dalį kepurėlių užverkite ant medinių iešmelių.Sudėkite grybus ant grotelių kepurėlėmis aukštyn kelioms minutėms. Per tą laiką smulkiai supjaustykite vištieną ir kiek stambiau - sūrį.

Kai tik apatinė dalis kiek parus ir susiraukšlės, iešmelius apverskite. Sudėkite į kepurėles vištieną, o ant viršaus uždėkite porą sūrio gabalėlių. Lašinius supjaustykite plonais (2x2 cm) gabalėliais. Ant iešmo paeiliui verkite grybų kepurėles ir lašinius. Atskirai užmaukite kotelius, taip pat pakaitomis su lašinukais. Kepkite kaip įprastą šašlyką vis apversdami iešmą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668