Keptos daržovės receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos daržovės


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Ryšelis šviežių violetinių bazilikų,
baklažanas,
agurotis,
citrina,
2 paprikos,
5 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
2 skiltelės česnako,
žiupsnelis druskos,
150 g pievagrybių.

GAMINIMAS:

Agurotį nuplaukite ir supjaustykite maždaug 1 cm storio žiedais. Baklažaną nuplaukite, apdžiovinkite ir taip pat supjaustykite 1 cm storio žiedais. Saldžiąsias paprikas nuplaukite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite storomis juostomis.

Pievagrybius nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Bazilikus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, česnakus smulkiai sukapokite. Visas daržoves sumaišykite, įdėkite bazilikų, česnakų, įpilkite aliejaus, pusės citrinos sultis - viską išmaišykite ir palikite marinuotis 60-90 minučių.

Sudėkite daržoves ant grotelių - kepkite vis apversdami, kad daržovės tolygiai iškeptų. Kepti reikia tol, kol baklažanai ir aguročiai taps minkšti (jie kepa ilgiau nei kitos daržovės), baigiant kepti galima įberti žiupsnelį druskos. Keptas daržoves patiekite prie mėsos arba kaip atskirą patiekalą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668