12 pievagrybių,
baklažanas,
agurotis,
2 šaukštai sojų padažo,
1/2 šaukštelio medaus,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1/2 citrinos,
1/2 šaukštelio pipirų mišinio.
GAMINIMAS:
Grybus ir daržoves nuplaukite, nupjaukite grybų kotelius. Kiekvieną grybo kepurėlę įpjaukite: įpjova turi būti panaši į snaigę (dėl to jie geriau marinuosis). Daržoves supjaustykite 1-1.5 cm storio ratukais. Sumaišykite visus marinato produktus.
Apliekite grybus su daržovėmis marinatu ir palikite marinuotis ne mažiau nei 2 valandas. Medinius iešmelius pusvalandį pamirkykite vandenyje ir užmaukite ant jų šašlykus. Kepkite kepsninėje virš žarijų ar orkaitėje 30-40 minučių.