Maltos mėsos vyniotinis su špinatais ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltos mėsos vyniotinis su špinatais ir grybais


INGREDIENTAI:

800 g maltos jautienos,
2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus,
2 saliero stiebų,
1 svogūno,
60 g avižinių dribsnių,
1 šaukšto Worčesterio padažo,
1 kiaušinio,
170 g aitriųjų paprikų padažo.

Įdarui:
250 g pievagrybių,
300 g špinatų,
120 g žaliųjų alyvuogių, įdarytų paprikomis,
1/2 šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Pievagrybius supjaustykite riekelėmis. Saliero stiebus ir svogūną smulkiai supjaustykite, dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepinkite, kol suminkštės. Sudėkite į dubenėlį ir palikite atvėsti. Likusiame aliejuje apkepkite pievagrybius, tada dėkite špinatus, suberkite alyvuoges, pasūdykite ir maišydami kepinkite 5 minutes.

Į dubenį su mėsa suberkite avižinius dribsnius, sukrėskite kepintus svogūnus su saliero stiebais, supilkite Worčesterio padažą, pusę aitriųjų paprikų padažo, įmuškite kiaušinį, įpilkite tris šaukštus vandens ir išminkykite. Masę plonu sluoksniu sudėkite ant kepimo popieriaus.

Ant viršaus paskirstykite pievagrybių ir špinatų įdarą, susukite vyniotinį ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 50 minučių. Tada aptepkite likusiu aitriųjų paprikų padažu ir kepkite dar 10 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668