1 ir 1/2 l vištienos sultinio,
400 g virtų krevečių,
400 g konservuotų kukurūzų,
200 ml grietinėlės (20 proc.),
100 g smulkiai tarkuoto čederio sūrio,
2 nedidelių aitriųjų paprikų,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų miltų,
1 šaukšto sviesto,
1 poro baltosios dalies,
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės,
2 bulvių,
šviežių čiobrelių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Porus ir aitriąsias paprikas supjaustykite žiedais. Puode įkaitinkite aliejų su sviestu, dėkite porus ir kepinkite, kol suminkštės. Suberkite miltus, ciberžolę, pagardinkite pipirais ir kepinkite dar 1-2 min.
Supilkite vištienos sultinį, dėkite stambia tarka sutarkuotas bulves ir virkite 10 min. Suberkite kukurūzus, krevetes, paprikų žiedus ir virkite dar 5 min. Suberkite sūrį, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys. Sriubą supilkite į dubenėlius, papuoškite šviežiais čiobreliais.