Tešlai:
1 stiklinė "Medučio" medaus (t.y. skysto),
1 stiklinė cukraus,
3 kiaušiniai,
1 pakelis sviesto,
5 stiklinės miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos.
Kremui:
1 litras grietinės,
6 šaukštai cukraus pudros,
0,5 šaukšto citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome. Tada ją padalijame į 6 dalis, iškočiojame ir iškepame apvalius lakštus (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui. Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštu cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame.
Pastabos:
Jei neturite skysto medaus, tai galima garuose ištirpinti ir paprastą.