250 g sluoksniuotos tešlos,
300 g svogūnų laiškų,
100 g parmezano,
3 kiaušiniai,
kiaušinio trynys,
30 ml pieno,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūnų laiškus nuplaukite ir nusausinkite. Smulkiai sukapokite ir suberkite į gilų indą. Įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną. Jeigu norite, truputį pasūdykite, tik nepamirškite, kad parmezanas ir taip sūrus.
Pagardinkite pipirais. Ant iškočioto tešlos lakšto sudėkite įdarą. Suplakite trynį su pienu. Įdarą užklokite kitu tešlos lakštu, gerai užspauskite kraštus ir aptepkite plakiniu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 minučių. Pyragas skanus ir karštas, ir šaltas.