Bulvių apkepas su pomidorais ir cukinijomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių apkepas su pomidorais ir cukinijomis


INGREDIENTAI:

4-5 bulvių,
4-5 pomidorų,
2 svogūnų,
2 česnako skiltelių,
2 nedidelių cukinijų,
50 g smulkiai tarkuoto parmezano,
1 šaukštelio rožinių pipirų grūdelių,
1 šaukštelio cukraus,
šviežių raudonėlių lapelių,
alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūnus ir česnako skilteles smulkiai supjaustykite, dėkite į keptuvę su dviem šaukštais įkaitinto aliejaus ir maišydami kepinkite, kol suminkštės. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Bulves, cukinijas ir pomidorus supjaustykite plonomis riekelėmis. Į aliejumi pateptą kepimo skardą sukrėskite svogūnus su česnaku. Ant viršaus ratu išdėliokite bulves pakaitomis su pomidorų ir cukinijų riekelėmis.

Pabarstykite druska, pipirais, uždenkite folija ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 35 min. Tada viršų apibarstykite parmezanu ir kepkite dar 10 min. Apkepą papuoškite rožinių pipirų grūdeliais ir raudonėlių lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668