400 ml kokosų pieno,
800 ml vištienos sultinio,
400 g brokolių kopūstų žiedynų,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto sviesto,
1 svogūno,
2 česnako skiltelių,
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės,
1 šaukštelio kario pastos,
1 šaukštelio garstyčių,
1 aitriosios paprikos,
1 citrinos,
druskos.
GAMINIMAS:
Aitriąją papriką supjaustykite žiedais, svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite. Puode įkaitinkite aliejų su sviestu, dėkite svogūnus ir kepinkite, kol suminkštės. Tada dėkite česnaką, suberkite ciberžolę, sukrėskite kario pastą, garstyčias ir maišydami kepinkite dar 1-2 min.
Supilkite sultinį, kokosų pieną, sudėkite brokolius kopūstus, aitriąją papriką, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 20 min. Sriubą supilkite į dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po kelis citrinos griežinėlius.