Ridikėlių ir agurkų salotos su vištų kepenėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ridikėlių ir agurkų salotos su vištų kepenėlėmis


INGREDIENTAI:

150 g ridikėlių,
200 g agurkų,
240 g vištų kepenėlių,
2 kiaušiniai,
salotų lapų,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštelis prancūziškų garstyčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
0.75 šaukštelio druskos,
0.5 šaukštelio cukraus,
3 šaukštai miltų.


GAMINIMAS:

Vištų kepenėles nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluoščiais, pavoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Tada į keptuvę įpilkite 30-50 ml vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite kepenėles, kol išgaruos vanduo.

Kiaušinius išvirkite kietai ir supjaustykite kubeliais. Ridikėlius ir agurkus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite. Pagaminkite pagardą: sumaišykite citrinų sultis, aliejų, garstyčias, druską ir cukrų.

Į dubenį sudėkite salotų lapus, ant jų suberkite agurkus ir ridikėlius. Ant viršaus sudėkite vištų kepenėles, kiaušinius ir užpilkite paruoštu pagardu. Salotas pagardinkite sezamų sėklomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668