400 g Lubella plunksnelės formos visadalių grūdų makaronų,
200 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje,
150 g gražgarsčių lapelių,
sauja saulėgrąžų sėklų,
keletas vyšninių pomidorų,
šlakelis alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Pusę pomidorų ir gražgarsčių, apibarsčius druska ir užpylus aliejaus, maišytuvu susmulkinkite į vientisą tyrę. Makaronus nukoškite, pasiliekant puodelį nuoviro.
Makaronus sudėkite į padažą, sumeskite supjaustytus likusius pomidorus, kruopščiai išmaišykite ir, jei reikia, praskieskite pasiliktu nuoviru bei aliejumi. Palikite, kad atvėstų. Prieš patiekiant papuoškite vyšniniais pomidorais, saulėgrąžų sėklomis ir gražgarsčių lapeliais.