Makaronai su tunu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai su tunu


INGREDIENTAI:

400 g Lubella plunksnelės formos visadalių grūdų makaronų,
2 skardinės tuno aliejuje,
2 skardinės pjaustytų pomidorų,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
2 aitriosios paprikos,
keletas vyšninių pomidorų,
4 skiltelės česnako,
šlakelis alyvuogių aliejaus,
šiek tiek tarkuoto parmezano,
čiobrelių pagal skonį.


GAMINIMAS:

Į kubeliais supjaustytus svogūnus pridėkite truputį cukraus ir pakepinkite juos aliejuje, kol taps permatomi. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Į puodą su svogūnais suberkite susmulkintą česnaką, supjaustytas aitriąsias paprikas bei pomidorus ir virkite, kol padažas sutirštės.

Pabaigoje sudėkite tuną ir truputį aliejaus iš skardinės bei pavirkite dar 5 minutes. Padažą paskaninkite druska, pipirais ir, pagal skonį, cukrumi. Makaronus nukoškite, sudėkite į indą su padažu ir viską kruopščiai sumaišykite, po to sudėkite pomidoriukus, apibarstykite čiobreliais ir parmezanu bei patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668