600 g kiaulienos,
300 g svogūnų,
60 g kiaulių taukų,
10 g saldžiųjų paprikų miltelių,
500 g raugintų kopūstų,
stiklinė grietinės,
druskos,
kmynų,
česnakų,
krapų.
GAMINIMAS:
Svogūnus nuvalykite, supjaustykite pusžiedžiais ir pakepkite su riebalais, kol įgis gražią auksinę spalvą, tuomet nukelkite nuo ugnies, pabarstykite paprikų milteliais ir įpilkite šiek tiek vandens (maždaug 100-150 ml). Sudėkite gabaliukais supjaustytą mėsą.
Išspauskite česnakų, įberkite druskos, kmynų ir troškinkite maždaug pusvalandį. Tada sudėkite kopūstus, patroškinkite 30 minučių ir įmaišykite grietinę. Prieš patiekdami apibarstykite kapotais krapais. Patiekite su bulvėmis.