Segedo guliašas (Vengrija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Segedo guliašas (Vengrija)


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos,
300 g svogūnų,
60 g kiaulių taukų,
10 g saldžiųjų paprikų miltelių,
500 g raugintų kopūstų,
stiklinė grietinės,
druskos,
kmynų,
česnakų,
krapų.


GAMINIMAS:

Svogūnus nuvalykite, supjaustykite pusžiedžiais ir pakepkite su riebalais, kol įgis gražią auksinę spalvą, tuomet nukelkite nuo ugnies, pabarstykite paprikų milteliais ir įpilkite šiek tiek vandens (maždaug 100-150 ml). Sudėkite gabaliukais supjaustytą mėsą.

Išspauskite česnakų, įberkite druskos, kmynų ir troškinkite maždaug pusvalandį. Tada sudėkite kopūstus, patroškinkite 30 minučių ir įmaišykite grietinę. Prieš patiekdami apibarstykite kapotais krapais. Patiekite su bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668