Segedo guliašas (Vengrija) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Segedo guliašas (Vengrija)


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos,
300 g svogūnų,
60 g kiaulių taukų,
10 g saldžiųjų paprikų miltelių,
500 g raugintų kopūstų,
stiklinė grietinės,
druskos,
kmynų,
česnakų,
krapų.

GAMINIMAS:

Svogūnus nuvalykite, supjaustykite pusžiedžiais ir pakepkite su riebalais, kol įgis gražią auksinę spalvą, tuomet nukelkite nuo ugnies, pabarstykite paprikų milteliais ir įpilkite šiek tiek vandens (maždaug 100-150 ml). Sudėkite gabaliukais supjaustytą mėsą.

Išspauskite česnakų, įberkite druskos, kmynų ir troškinkite maždaug pusvalandį. Tada sudėkite kopūstus, patroškinkite 30 minučių ir įmaišykite grietinę. Prieš patiekdami apibarstykite kapotais krapais. Patiekite su bulvėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668