Tešlai:
360 g miltų,
kiaušinis,
250 ml vandens,
druskos pagal skonį.
Įdarui:
450 g grybų,
4 skiltelės česnako,
morka,
100 g baltagūžio kopūsto,
20 ml sojų padažo,
20 ml sezamų aliejaus,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
svogūnų laiškų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada supilkite kiaušinio plakinį, vandenį ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min. Grybus, česnako skilteles susmulkinkite ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min.
Tada suberkite tarkuotas morkas, smulkintus kopūstus ir kepkite dar apie 2 min. Tuomet nukelkite nuo ugnies, sumaišykite su sojų padažu, sezamų aliejumi, pagardinkite prieskoniais ir smulkintais svogūnų laiškais.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus, įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užspauskite kampus. Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Galite patiekti su keptais svogūnais.