Gurmaniški virtinukai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gurmaniški virtinukai su grybais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
360 g miltų,
kiaušinis,
250 ml vandens,
druskos pagal skonį.

Įdarui:
450 g grybų,
4 skiltelės česnako,
morka,
100 g baltagūžio kopūsto,
20 ml sojų padažo,
20 ml sezamų aliejaus,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
svogūnų laiškų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada supilkite kiaušinio plakinį, vandenį ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min. Grybus, česnako skilteles susmulkinkite ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min.

Tada suberkite tarkuotas morkas, smulkintus kopūstus ir kepkite dar apie 2 min. Tuomet nukelkite nuo ugnies, sumaišykite su sojų padažu, sezamų aliejumi, pagardinkite prieskoniais ir smulkintais svogūnų laiškais.

Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus, įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užspauskite kampus. Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Galite patiekti su keptais svogūnais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668