Vištiena su pievagrybiais ir cukinijomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su pievagrybiais ir cukinijomis


INGREDIENTAI:

200 g pievagrybių,
svogūnas,
aliejaus kepti,
2 mažos cukinijos,
500 g vištienos filė,
šaukštelis Provanso žolelių mišinio,
česnako skiltelė,
druskos ir
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, grybus nuvalykite ir supjaustykite. Česnaką nulupkite ir išspauskite, smulkiai supjaustykite svogūnus. Aliejuje pakepkite svogūną, kad taptų skaidrus, sudėkite pievagrybius ir kepkite dar 5-7 min.

Vištieną nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir kelias minutes kepkite keptuvėje. Pagardinkite Provanso žolelėmis, česnaku, druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir ištroškinkite, tada sudėkite pievagrybius ir daržoves. Išmaišykite ir patroškinkite viską dar kelias minutes. Patiekite karštą su ryžiais ir salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668