200 g pievagrybių,
svogūnas,
aliejaus kepti,
2 mažos cukinijos,
500 g vištienos filė,
šaukštelis Provanso žolelių mišinio,
česnako skiltelė,
druskos ir
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, grybus nuvalykite ir supjaustykite. Česnaką nulupkite ir išspauskite, smulkiai supjaustykite svogūnus. Aliejuje pakepkite svogūną, kad taptų skaidrus, sudėkite pievagrybius ir kepkite dar 5-7 min.
Vištieną nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir kelias minutes kepkite keptuvėje. Pagardinkite Provanso žolelėmis, česnaku, druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir ištroškinkite, tada sudėkite pievagrybius ir daržoves. Išmaišykite ir patroškinkite viską dar kelias minutes. Patiekite karštą su ryžiais ir salotomis.