Sūrio sriuba su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sūrio sriuba su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

2 l vandens arba sultinio,
200 g grybų,
morka,
svogūnas,
2 lydyti sūreliai,
100 g kumpio,
4 bulvės,
žalumynų,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Bulves supjaustykite kubeliais ir virkite 10 min. vandenyje arba sultinyje. Svogūną supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite ir pakepkite su alyvuogių aliejumi (3 min.). Grybus supjaustykite šiaudeliais, kumpį - kubeliais, suberkite prie svogūnų ir morkų.

Kepkite dar 7 min. Tuo metu bulvės bus beveik išvirusios, tad galima į puodą dėti morkų ir kumpio mišinį. Virkite 5-7 min. Sūrelius sutarkuokite ir suberkite į sriubą, gerai išmaišykite. Prieš patiekdami sudėkite žalumynus. Šią sriubą galima virti ir su vištiena arba visai be mėsos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668