Pievagrybiai, apkepti su sūriu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybiai, apkepti su sūriu


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

10 didelių pievagrybių,
1-1.5 cm ilgio gabalėlis aitriosios paprikos,
stambi česnako skiltelė,
2 šaukštai supjaustytų petražolių,
šaukštas citrinų sulčių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
30 g fermentinio sūrio,
druskos pagal skonį.

GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, išspauskite česnaką, suberkite susmulkintas petražoles, supilkite citrinų sultis ir alyvuogių aliejų.

Šiuo mišiniu įtrinkite nuplautus ir nusausintus pievagrybius ir palikite juos 30 min. Sūrį supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite juos į grybų kepurėles. Kepkite 15-20 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668