Baklažanų užkandis su alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažanų užkandis su alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

2 baklažanai,
2 pomidorai,
saldžioji paprika,
2 česnakų skiltelės,
4 šaukštai juodųjų alyvuogių,
žalumynų,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Baklažanus nuplaukite, supjaustykite nestorais griežinėliais ir apie 10 min. pavirkite verdančiame vandenyje. Nulupkite pomidorus, iš paprikos pašalinkite sėklas. Šias daržoves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir pakepkite su aliejumi, kol išgaruos pomidorų sultys.

Baklažanus nukoškite ir sudėkite į keptuvę su pomidorais ir paprikomis, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Įspauskite česnakus. Troškinkite 5-10 min., tada nukaiskite ir palikite atvėsti. Sudėkite į salotinę ir ten pat suberkite alyvuoges. Apibarstykite patinkančiais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668