Ryžių ir žirnių kotletai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių ir žirnių kotletai


INGREDIENTAI:

Stiklinė laukinių ryžių,
stiklinė žirnių,
2 svogūnai,
3 morkos,
2 česnakų skiltelės,
100 g miltų,
kiaušinis,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
džiovintų krapų,
aliejaus,
miltų arba maltų džiūvėsėlių apvolioti.


GAMINIMAS:

Atskirai išvirkite ryžius ir žirnius. Kol jie verda, nuvalykite daržoves. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir apkepkite. Išvirtus žirnius ir ryžius sumaišykite giliame dubenyje arba puode, po to sutrinkite elektriniu trintuvu (arba galite sumalti mėsmale) iki vienalytės masės.

Į ryžių ir žirnių košę sudėkite apkeptas daržoves, išspauskite česnakus, suberkite miltus, įmuškite kiaušinį ir pagardinkite prieskoniais (druskos galite dėti arbatinį šaukštelį, džiovintų krapų - kiek mažiau, pipirų - žiupsnelį). Viską gerai išmaišykite.

Formuokite kotletukus, apvoliokite miltuose arba džiūvėsėliuose ir iškepkite. Labai skanu juos valgyti su kokiu nors padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668