100 g sviesto,
2 kiaušiniai,
100 g miltų,
100 g graikinių riešutų,
80 g cukraus,
35 g morkų,
35 g moliūgų,
šaukštelis kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Atskirkite trynius nuo baltymų. Ištirpintą sviestą maždaug 3 minutes plakite su cukrumi. Po vieną sudėkite trynius ir išplakite iki vienalytės masės. Suberkite susmulkintus moliūgus, morkas, riešutus ir gerai išmaišykite. Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į paruoštą masę ir išmaišykite.
Baltymus (geriausia šaltus) išplakite iki standžių putų, atsargiai sudėkite į tešlą ir pamažu išmaišykite. Į formą įklokite kepimo popieriaus ir sukrėskite tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą.