Apelsininiai keksiukai (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininiai keksiukai (foto)


INGREDIENTAI:

1 didelio apelsino žievelė,
100ml. apelsinų sulčių,
2 kiaušiniai,
100g. cukraus,
100g. margarino,
250-300g. miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.

Ant viršaus: (nebūtinai)
100g. cukraus pudros,
1 šaukštas apelsinų sulčių,
pabarstų desertui puošti.


GAMINIMAS:

Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tarkuotą apelsino žievelę, įmaišykite ir apelsino sultis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių. Ataušinkite ir išimkite iš formelių. Glaistui paruošti sultis išmaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apliekite keksiukus. Ant dar nesukietėjusio glaisto užberkite papuošimus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668