Apelsininė arbata su prieskoniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininė arbata su prieskoniais


INGREDIENTAI:

Apelsinas,
250 ml apelsinų sulčių,
cinamono lazdelė,
4 gvazdikėliai,
0.5 l stiprios arbatos,
2 šaukštai medaus,
1/2 šaukštelio tarkuotų muskatų,
120 ml ananasų sulčių.


GAMINIMAS:

Apelsiną subadykite šakute, įdėkite į puodą ir užpilkite apelsinų sultimis, įmeskite cinamono lazdelę ir gvazdikėlius. Virkite ant mažos ugnies 5 min. Paskui 20 minučių laikykite uždengtame puode, kad pritrauktų.

Apelsiną išmeskite, o nuovirą perkoškite. Į nuovirą supilkite arbatą, įdėkite medaus, įberkite muskatų ir įpilkite ananasų sulčių. Arbatą pašildykite ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668