Indiška arbata receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indiška arbata


INGREDIENTAI:

Prieskonių mišiniui:
cinamono lazdelės gabalėlis (3 cm) arba 1/2 šaukštelio cinamono,
14 juodųjų pipirų žirnelių,
4 kardamonų ankštys arba 1/4 šaukštelio maltų kardamonų,
1/4 šaukštelio tarkuotų muskatų.

Arbatai:
2 stiklinės vandens,
1/2 stiklinės pieno,
3 šaukšteliai juodosios arbatos,
2-3 šaukšteliai prieskonių mišinio,
cukraus.


GAMINIMAS:

Prieskonius sumalkite arba sumaišykite maltus. Vandenį užvirinkite, suberkite arbatžoles, įdėkite prieskonių mišinio, cukraus ir supilkite pieną.

Palaukite, kol užvirs, pavirkite 2 min., nukaiskite ir dar 2-3 min. palaikykite uždengtą. Tada perkoškite ir gerkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668