Kopūstienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstienė


INGREDIENTAI:

180 g raugintų kopūstų,
200 g bulvių,
100 g morkų,
50 g džiovintų grybų,
20 g sviesto,
svogūnas,
1 l vandens arba mėsos sultinio,
2 šaukštai aliejaus,
0.5 šaukšto miltų,
šaukštas sriubos prieskonių.


GAMINIMAS:

Į verdantį vandenį arba sultinį sudėkite supjaustytas bulves ir pavirkite 5 min. Tada sudėkite į puodą raugintus kopūstus, susmulkintus grybus ir virkite apie 20 min. Morkas ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite su aliejumi.

Baigdami kepti įberkite miltų ir lengvai maišydami dar kelias minutes pakepkite ant mažos ugnies. Daržoves sudėkite į verdančius kopūstus ir pavirkite 10 min. Pagardinkite sviestu ir prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668