Ukrainietiški barščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ukrainietiški barščiai


INGREDIENTAI:

1.5 l vandens,
300 g jautienos,
4 burokėliai,
400 g kopūstų,
4 bulvės,
2 morkos,
paprika,
2 svogūnai,
4 česnakų skiltelės,
80 g pomidorų padažo,
šaukštas obuolių acto,
šaukštas cukraus,
šaukštas aliejaus,
laurų lapų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir, pagardinę prieskoniais, pakepkite su aliejumi. Po to sudėję į puodą su vandeniu virkite ant mažos ugnies apie 1 val. Burokėlius, morkas, papriką ir kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais, bulves - kubeliais.

Susmulkintus svogūnus, morkas, paprikas ir česnakus pakepinkite su aliejumi. Visas daržoves sudėkite į sriubą ir virkite 20 min. Baigdami gaminti įpilkite obuolių acto, įdėkite pomidorų padažo ir pagardinkite prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668