Obuoliai su tešlos plutele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai su tešlos plutele


INGREDIENTAI:

150 ml pieno,
160 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukštai cukraus,
kiaušinis,
šaukštelis vanilinio cukraus,
3 obuoliai,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Į pieną suberkite cukrų, vanilinį cukrų, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, kol susidarys vienalytė masė. Miltus ir kepimo miltelius išsijokite ir suberkite į pieno mišinį. Kruopščiai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

Tešlos konsistencija turi būti panaši į neriebios grietinės. Obuolius nulupkite ir, pašalinę sėklalizdžius, supjaustykite maždaug 5-7 mm storio griežinėliais. Obuolių griežinėlius panardinkite į tešlą ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Prieš patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668