Jogurtiniai sklindžiai su vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jogurtiniai sklindžiai su vaisiais


INGREDIENTAI:

150 g tiršto jogurto su vaisių gabaliukais,
4 šaukštai avižinių dribsnių,
šaukštelis cukraus,
kiaušinis,
0.5 šaukštelio sodos,
4 šaukšteliai manų kruopų,
pusė kriaušės, vanilinio cukraus,
sviesto.


GAMINIMAS:

Į jogurtą įdėkite 3 šaukštus avižinių dribsnių, gerai išmaišykite ir palikite per naktį išbrinkti. Ryte rasite labai tirštą košę. Kiaušinį išplakite su cukrumi iki putų. Į kiaušinio plakinį sukrėskite jogurtą, įberkite sodos ir išplakite maišytuvu iki vienalytės masės.

Suberkite likusius avižinius dribsnius, manų kruopas, paskaninkite vaniliniu cukrumi ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite smulkiai supjaustytą kriaušę. Sklindžius kepkite įkaitintoje sviestu pateptoje keptuvėje ant mažos ugnies, kol jie gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668