Kepta višta receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta višta


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1-1.5 kg vištos.

Marinatui:
50 g "Dansukker" cukraus "Farinas",
50 ml sojų padažo,
2 šaukštų garstyčių,
6 šaukštų baltojo vyno,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 smulkintų skiltelių česnako,
1 smulkintos aitriosios paprikos,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Dubenyje sumaišykite marinatui skirtus produktus. Marinatu gerai įtrinkite vištą. Palikite marinuotis per naktį. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.

Sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar apie 40 min. (Jei pradėtų degti, uždenkite folija). Vištą patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668