Avietinis vyniotinis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avietinis vyniotinis


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

200 g aviečių uogienės,
50 g sviesto,
2 kiaušiniai,
350 g saldinto sutirštinto pieno,
130 g miltų,
5 g kepimo miltelių,
5 g krakmolo,
druskos pagal skonį.

GAMINIMAS:

Sviestą išlydykite su kiaušiniais, supilkite pieną, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir krakmolu. Abi mases sumaišykite, dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepkite apie 20 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros.

Tuomet pyragą ištepkite uogiene, susukite ir palikite atvėsti. Patiekite supjausčius norimo dydžio gabalėliais. Galima papuošti avietėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668