3 kiaušinių,
5 šaukštų cukraus,
1 šaukštelio vanilinio cukraus su natūralia vanile,
1 tarkuotos apelsino žievelės,
1/2 tarkuotos citrinos žievelės,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
110 g miltų,
3 bananų,
500 g šviežių braškių,
4 šaukštų kepintų smulkintų lazdynų riešutų,
3 šaukštų cukraus "Farinas",
1 šaukšto cukraus miltelių.
GAMINIMAS:
Į dubenį sumuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Plakikliu gerai išplakite, kad nesijaustų curaus kristalų. Suberkite tarkuotas apelsino ir citrinos žieveles.
Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užmaišykite tešlą. Kepimo formą (20 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi. Ant dugno sudėkite laužytus bananus, pusę braškių ir užpilkite paruošta tešla.
Ant viršaus sudėkite likusias braškes ir užberkite riešutus, sumaišytus su drėgnuoju cukrumi "Farinas". Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Atvėsusį keksą apsijokite cukraus milteliais.