2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
didelis svogūnas,
skiltelė česnako,
aitrioji paprika,
1 l žuvies sultinio,
2 vidutinio dydžio bulvės,
5-6 pomidorai,
400 g menkių filė,
1/2 šaukštelio šafranų,
truputis druskos,
maltų juodųjų pipirų,
smulkintų petražolių,
50 g konservuotų baltųjų pupelių.
GAMINIMAS:
Į puode įkaitintą aliejų suberkite susmulkintą svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir viską pakepinkite. Tada supilkite sultinį, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite apie 10 min.
Sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir pavirkite 2 min. Tada sudėkite gabaliukais supjaustytą menkių filė, įberkite šafranų, druskos, pipirų, petražolių. Virkite apie 3 min. Suberkite konservuotas pupeles, dar truputį pakaitinkite ir patiekite. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.