Jogurtinis rabarbarų desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jogurtinis rabarbarų desertas


INGREDIENTAI:

6 nedideli indeliai natūralaus jogurto,
700 g rabarbarų,
pusė stiklinės raudonųjų serbentų uogienės.


GAMINIMAS:

Jogurtą palaikykite šaldiklyje maždaug 1 val., kad truputį sustingtų (bet neturi sušalti į ledą). Paruoškite rabarbarus: supjaustykite 3 cm ilgio gabalėliais, sumaišykite su uogiene, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 200 laipsnių karštumo orkaitėje kepkite 30 min. (per tą pusvalandį indą reikėtų kelis kartus ištraukti ir pamaišyti).

Šiek tiek praaušusią košę išdėliokite į deserto indelius, o ant viršaus uždėkite po jogurto kauburėlį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668