Kriaušių puselės su kremu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kriaušių puselės su kremu


INGREDIENTAI:

2 didelės prinokusios kriaušės,
150 g rikotos,
3 šaukštai saldinto sutirštinto pieno,
šaukštas citrinos sulčių,
2 šaukštai kapotų riešutų,
šaukštelis stambiau tarkuotos citrinos žievelės,
pagal skonį vanilinio cukraus.

Kremui:
po 100 g maskarponės ir
tepamojo varškės sūrelio be priedų,
150 ml grietinėlės (plakti),
pagal skonį nutarkuotos citrinos žievelės.


GAMINIMAS:

Kriaušes perpjaukite per pusę, išskobkite sėklalizdžius bei dalį minkštimo (kad būtų kur krėsti įdarą) ir iš karto apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Rikotą sumaišykite su sutirštintu pienu, vaniliniu cukrumi ir įdarykite kriaušių puseles.

Paruoškite varškės kremą: maskarponę, varškės sūrelį ir nutarkuotas citrinos žieveles gerai išsukite, sumaišykite su iki standžių putų išplakta grietinėle. Kremą krėskite į nedidelę keptuvę, ant viršaus išdėliokite kriaušes ir kepkite apie 15 min. vidutinio karštumo orkaitėje.

Tiekite apibarščius citrinos žievelėmis ir sausoje keptuvėje skrudintais riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668