Karamelizuotos kriaušės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karamelizuotos kriaušės


INGREDIENTAI:

3 minkštos gerai prinokusios kriaušės,
3 šaukštai sviesto,
3 šaukštai rudojo cukraus,
2 šaukštai sutirštinto karamelinio pieno,
100 ml neriebios grietinėlės,
saujelė migdolų drožlių,
šlakelis brendžio.


GAMINIMAS:

Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių, kol ruošite kriaušes. Kriaušes nuplaukite, suguldykite į nedidelę kepimo formą. Jas apdėliokite sviesto drožlėmis, pabarstykite cukrumi ir pašaukite maždaug 15 min. į karštą orkaitę, kad suminkštėtų.

Kepančias kriaušes vis apliekite sviesto ir cukraus sirupu. Kai suminkštės, išgriebkite ir išdėliokite desertiniuose indeliuose. Kepant išsiskyrusį skystį supilkite į keptuvę, užkaitinkite ir vis maišydami, kad nepridegtų, supilkite grietinėlę, sukrėskite karamelinį pieną.

Užpilą paskaninkite šlakeliu brendžio ir juo apliekite kriaušes. Tiekite apibarščius sausoje keptuvėje skrudintomis migdolų drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668