500 g mėsos,
svogūnas,
0.5 l pomidorų sulčių,
4-5 kadagių uogos,
1.5-2 šaukštai maltų saldžiųjų paprikų,
2 laurų lapai,
500-600 g bulvių,
500 g raugintų kopūstų,
2 šaukštai aliejaus,
maltų ir nemaltų juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir pakepkite gilioje keptuvėje au aliejumi, kol parus. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite supjaustytą svogūną ir apkepkite kartu su mėsa. Suberkite saldžiąsias paprikas. Įpilkite 100 ml vandens, 500 ml pomidorų sulčių, įberkite nemaltų pipirų, sudėkite kadagių uogas, laurų lapus ir leiskite užvirti.
Keptuvę uždenkite ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių. Bulves supjaustykite kubeliais, raugintus kopūstus, jei reikia, nuplaukite ir sudėkite mėsą. Išmaišykite. Troškinkite orkaitėje dar 45 minutes.