Ananasų žiedai su tešlos plutele receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ananasų žiedai su tešlos plutele


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

16 konservuotų ananasų griežinėlių,
100 g kvietinių miltų,
aliejaus,
125 ml šalto vandens,
2 kiaušinių baltymai,
0.5 šaukštelio krakmolo,
cukraus pudros.

GAMINIMAS:

Ananasų griežinėlius išdėliokite ant popierinių servetėlių, kad apdžiūtų. Sirupo neišpilkite. Miltus suberkite į gilų indą, supilkite šaukštą aliejaus, vandenį ir išmaišykite iki vienalytės masės.

Baltymus išplakite iki putų (neskubėkite jų įmaišyti į tešlą). Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus (būtų geriausia, kad ananasai plauktų aliejuje, ar jis bent jau apsemtų ananasus iki pusės) ir gerai įkaitinkite.

Dabar atsargiai įmaišykite į tešlą baltymus (maišykite šaukštu lėtais sukamaisiais judesiais, neplakite). Tuomet kiekvieną ananaso griežinėlį pamerkite į tešlą. Kepkite ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Iškeptus žiedus dėkite ant popierinių servetėlių, kad jos sugertų riebalų perteklių. Nedideliame inde išmaišykite krakmolą su dviem šaukštais ananasų sirupo. Likusį sirupą užvirkite, supilkite krakmolą ir truputį pavirkite, kol sirupas taps kisieliaus konsistencijos. Juo apliekite ananasų žiedus ir pabarstykite cukraus pudra.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668