Meksikietiška vištiena receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meksikietiška vištiena


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Vištienai:
400 g vištienos krūtinėlės filė,
šaukštas garstyčių,
20 ml alyvuogių aliejaus kepti.

Padažui:
4 pomidorai,
svogūnas,
skiltelė česnako,
4 (arba mažiau) aitriosios paprikos,
50 ml žaliųjų citrinų sulčių,
druskos,
šviežių kalendrų,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Pirmiausia pagaminkite padažą. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas. Aitriąsias paprikas perpjaukite perpus, pašalinkite sėklas ir kotelius. Pomidorus, svogūną, česnako skiltelę ir aitriąsias paprikas susmulkinkite, sumaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kalendromis, supilkite žaliųjų citrinų sultis. Sutrinkite iki vientisos masės.

Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir aptepkite garstyčiomis. Kepkite ant stiprios ugnies apie 4 min. iš abiejų pusių. Po to karštį sumažinkite. Ant vištienos gabaliukų uždėkite po šaukštą padažo. Troškinkite neuždengus apie 8 min., kol padažas sutirštės. Išmaišykite ir sudėkite į paruoštas lėkštes. Apliekite likusiu padažu. Patiekite su daržovių garnyru.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668