300 g žuvų filė,
250 g (1 lakštas) sluoksniuotos tešlos,
3 šaukštai svogūnų laiškų,
140 g lydyto sūrio,
50 ml citrinų sulčių,
3 kiaušiniai,
100 ml grietinėlės (22 proc.),
šaukštas miltų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Žuvų filė supjaustykite gabalėliais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pamarinuokite su citrinų sultimis.Sluoksniuotą tešlą šiek tiek pakočiokite ir ja išklokite kepimo formą. Pabarstykite svogūnų laiškais, ant jų išdėliokite žuvų gabalėlius.
Lydytą sūrį supjaustykite gabalėliais ir išdėliokite ant žuvų. Pyrago užpilą pagaminkite iš grietinėlės, kiaušinių, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Šiuo mišiniu užpilkite pyragą ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 45-60 minučių.