0,5 kg bulvių,
2 žali arba saldūs raudonieji pipirai,
60 g kumpio,
200 g konservuotų krabų,
50 g džiovintų pievagrybių,
8 alyvuogės,
1/8 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų,
0,5 stiklinės alyvuogių arba kitokio rafinuoto aliejaus,
3 šaukštai citrinos sulčių,
druskos.
GAMINIMAS:
Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išplakti su citrinų sultimis, apipilti gautu užpilu daržoves, kumpį ir krabus. Įdėti pievagrybius ir vėl viską išmaišyti.