Belgiškos skrudintos bulvytės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Belgiškos skrudintos bulvytės


INGREDIENTAI:

1 kg didelių bulvių,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuskustas bulves supjaustykite maždaug 1 cm storio juostelėmis, sudėkite į šaltą vandenį ir palaikykite 30 min. Vandenį nupilkite, o bulves nusausinkite rankšluostėliu. Į storadugnę keptuvę arba puodą supilkite aliejų ir įkaitinkite jį iki 160-180 laipsnių.

Bulves dėkite nedidelėmis porcijomis ir kepkite 3-4 min. Tada sudėkite jas ant servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Bulvytes pabarstykite druska ir palikite 20-25 min. Tada vėl įkaitinkite aliejų, tačiau dabar iki 200 laipsnių. Jame bulvytes apkepkite 1 min. Popieriniu rankšluoščiu nusausinkite riebalus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668